Ομόνοια: Πυρά του κόσμου κατά πάντων!


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά την προχθεσινή αποκαρδιωτική παρουσία της Ομόνοιας, ο κόσμος της ομάδας βράζει. Η αντίδρασή του είναι πιο έντονη από ποτέ φέτος. Και σε άλλες περιπτώσεις στην τρέχουσα σεζόν υπήρξε κατακραυγή, αλλά αυτή τη φορά είναι πιο έντονη. Κι αυτό καθώς, οι υποσχέσεις για διόρθωση στα κακώς έχοντα δεν υλοποιήθηκαν ποτέ σε πράξη.

Αντιθέτως, η εικόνα είναι μια από τα ίδια σχεδόν σε κάθε ματς και ιδιαίτερα με μεγάλους αντιπάλους το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο χαλαροί στο ξεκίνημα, δείγμα ότι δεν γίνεται κατάλληλη προετοιμασία, αγωνιστική αλλά και ψυχολογική.

Ο Κάρβερ δέχεται κριτική για τον τρόπο που παρουσιάζει την ομάδα του, τις επιλογές, τις αλλαγές και τις τοποθετήσεις του. Ο Νταμπίζας για τις πολλές επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι, τη στάση που τηρεί στο κεφάλαιο προπονητής τον οποίο στηρίζει, αλλά και κατά της διοίκησης. Μάλιστα, αυτή τη φορά πιο έντονα.

Ο λόγος έχει να κάνει, όπως υποστηρίζουν οι φίλοι της ομάδας, με τη θέση της να προχωρά βάσει των θέσεων του τεχνικού διευθυντή χωρίς να ζητά εξηγήσεις. Ακόμη, γιατί δεν βγαίνει μπροστά και με αποφασιστικότητα στα δύσκολα.

Οι επόμενες ώρες κρίνονται σημαντικές και ιδιαίτερα μετά το ματς με τον Απόλλωνα, αύριο. Αναλόγως του αποτελέσματος που θα κρίνει και την πρόκριση, θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ