Ομόνοια: Ο Βύντρα και τ’ άλλα παιδιά

Ο Βύντρα από τη στιγμή που είναι στην αποστολή και προπονήθηκε κανονικά χθες, συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα...

Η παρουσία των Βύντρα, Κωνσταντινίδη και Καρλίτος στην αποστολή του σημερινού (17:00) ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (μόνο οι Άρνασον και Παναγιώτου είναι εκτός), προκαλεί ερωτηματικό για δύο θέσεις στην άμυνα, δεξιά και στο κέντρο.

Ο Βύντρα από τη στιγμή που είναι στην αποστολή και προπονήθηκε κανονικά χθες, συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα. Δεν ισχύει το ίδιο για τους άλλους δύο αφού ο Κωνσταντινίδης είχε αποχή έξι βδομάδων και ο Καρλίτος προέβη σε επέμβαση στον καρπό του χεριού του. Οπόταν τον πρώτο λόγο έχει ο Δημητρίου, που αγωνίστηκε και με την ΑΕΛ. Το αριστερό άκρο της επίθεσης θα καλύψει ο Κύπρου, παρόλο που τη θέση διεκδικεί και ο Αζίζ.

Η 22μελής αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Παναγή, Κρέσιτς, Χριστοδούλου, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης, Καρλίτος, Σοϊλέδης, Βύντρα, Νασιμέντο, Φραγκέσκου, Κατελάρης, Μαργκάσα, Φλορέσκου, Τουρέ, Μπρέβελντ, Φυλακτού, Αζίζ, Κλέιτον, Κύπρου, Χριστοφή, Ρουσιάς, Ντέρμπισαϊρ.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ