Ομόνοια: O πρόεδρος για Πάμπο

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Αντώνης Τζιωνής αναφέρθηκε και στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Θα ήταν πολύ περίεργο εάν δεν ακουγόταν το όνομα του συγκεκριμένου προπονητή για τον πάγκο της Ομόνοιας. Αντιλαμβάνεστε πως είναι ένας προπονητής που δεν περιμένει εμένα να τον αξιολογήσω, η δουλεία του είναι εκεί και φαίνεται. Είναι Κύπριος και γνωρίζει την πραγματικότητα, άρα το γεγονός ότι ακούγεται το όνομα του είναι αυτονόητο. Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή. Δεν μπορεί να μένει έξω από τις σκέψεις οποιαδήποτε ομάδας όταν η θέση του προπονητή είναι κενή. Ενδεχομένως να είναι ένας από τους προπονητές που θα αξιολογήσουμε τις αμέσως επόμενες μέρες. Στόχος μέχρι και τη διακοπή αν όχι νωρίτερα να έχουμε προπονητή στην ομάδα».

Ο κόσμος της Ομόνοιας μέσω εκπομπών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πως θέλει τον Πάμπο Χριστοδούλου ως τον επόμενο προπονητή: «Αντιλαμβάνεστε δεν θα καθορίσει ο κόσμος της Ομόνοιας και δεν θα ήταν σωστό αυτό. Δεν μπορεί να μη λαμβάνεται η επιθυμία, όμως υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι. Ξεκινώντας από το οικονομικό, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται κάθε προπονητής τη διαχείριση του προπονητικού τμήματος, πώς επιλέγει να εντοπίζει ποδοσφαιριστές, με ποιους μάνατζερ συνεργάζεται. Όλα αυτά είναι παράμετροι που θα ληφθούν υπόψη, μέσα σε αυτά είναι σίγουρα και η επιθυμία του κόσμου μας, αφού χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Πότε θα καταλήξετε: «Ετοιμάζεται ένας κατάλογος, από τον οποίο θα γίνει ένας μικρότερος και τότε θα κάνουμε επαφές. Στόχος είναι να μην αργήσουμε, αλλά χωρίς να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις. Ευχής έργο θα ήταν μετά τη διακοπή να έχουμε προπονητή στο “Ηλίας Πούλλος”».

Θα προηγηθεί η απόφαση για τεχνικό διευθυντή ή προπονητή; «Δεν αποκλείεται να προηγηθεί το ένα του άλλου, όμως δεν αποκλείεται να πηγαίνουν και μαζί. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει αν οι δύο άντρες που θα καταλήξουμε θα έχουν συνεργαστεί ξανά είτε να γνωρίζονται και να υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστούν. Θα… τρέξουμε τα πράγματα περίπου στους ίδιους χρόνους».

ΠΗΓΗomonoianews.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ