Ομόνοια – Νταμπίζας: Το πλάνο τους έμεινε στου δρόμου τα μισά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη σύναψη της συνεργασίας τους (ανακοινώθηκε στις 31 Μαρτίου 2016), οι δρόμοι Ομόνοιας και Νίκου Νταμπίζα χώρισαν. Το πλάνο τους, για το οποίο έκαναν λόγο στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν, έμεινε στου δρόμου τα μισά. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαν στον σύλλογο της Λευκωσίας και μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, σε συνδυασμό και με τις εμφανίσεις της ομάδας που δεν ικανοποιούσαν, λήφθηκε η απόφαση για απομάκρυνση του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή. Ως γνωστόν, το ίδιο έγινε προ ημερών και με τον προπονητή και τους συνεργάτες του.

Χθες εκδόθηκε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές και όπως πληροφορούμαστε είναι βελούδινο. Η Ομόνοια ανακοίνωσε την «κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας της με τον κ. Νίκο Νταμπίζα». Όπως υπογραμμίζεται, «ο κ. Νταμπίζας επέδειξε επαγγελματισμό, ζήλο και αφοσίωση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας». Η Ομόνοια ευχαρίστησε τον Ελλαδίτη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Νταμπίζας θέλησε να αναφερθεί στον λόγο της λύσης της συνεργασίας του με την Ομόνοια και ανέφερε στην ιστοσελίδα του σωματείου: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τη συνεργασία μου με την Ομόνοια. Αποφασίσαμε από κοινού με τον σύλλογο να προχωρήσουμε σε λύση του συμβολαίου, καθώς και οι δύο πλευρές κρίναμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν προς το συμφέρον της ομάδας».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όσους συνεργάστηκα σε αυτή την προσπάθεια. Κύριο μου μέλημα ήταν η βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου». Και κατέληξε: «Είχα εξ αρχής ως προτεραιότητά μου να υπηρετήσω το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης που εφαρμόζει ο σύλλογος. Αυτός είναι και ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσει να επιστρέψει ξανά η Ομόνοια στην κορυφή».

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ