Ομόνοια: Γύρισε σελίδα, ψάχνει νέα αρχή

Θέλει μόνο νίκη για να μπει στον ίσιο δρόμο…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επανεκκίνηση θα ψάξει η Ομόνοια στο σημερινό σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Μετά την απομάκρυνση του Κάρβερ και των συνεργατών του, η Ομόνοια γύρισε σελίδα και έχοντας στον πάγκο της για πρώτη φορά ως υπηρεσιακό προπονητή τον Άκη Ιωακείμ, η ομάδα της Λευκωσίας θα ψάξει μια νέα αρχή.

Αυτή επιβάλλει επιτυχία, που θα επαναφέρει την ηρεμία αλλά και θα επιτρέψει στην Ομόνοια να διεκδικήσει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν στους πράσινους νέα απώλεια βαθμών, παρόλο που το παιχνίδι είναι ντέρμπι και ο βαθμός δυσκολίας μεγάλος. Η σημερινή αντίπαλος, που έχει τις ίδιες βλέψεις, είναι στο +4 και γίνεται αντιληπτό το πόσο σημαντικό είναι η Ομόνοια να φθάσει στο τρίποντο.

Σε αντίθετη περίπτωση, η ΑΕΛ θα της ξεφύγει στους 7 βαθμούς και τρέχα να τη φθάσεις, την ώρα που κυνηγά άλλη μια ομάδα αφού στόχος είναι η 3η θέση στη βαθμολογία, που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με νίκη θα μειώσει τη διαφορά από την ΑΕΛ στον ένα βαθμό και στη συνέχεια όλα παίζονται. Κατά πόσο η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα επιφέρει και αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, είναι κάτι που θα διαφανεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Διοικούντες και κόσμος προσδοκούν πως ο Ιωακείμ και οι συνεργάτες του στις λίγες ώρες που έχουν την ευθύνη της ομάδας, θα μπορέσουν να εμπνεύσουν τους ποδοσφαιριστές και αυτοί θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αλλά και σημαντικού αγώνα. Η μπάλα είναι στα πόδια τους.

Ο Ιωακείμ στο ξεκίνημά του έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν έχει στη διάθεσή του τους Κωνσταντινίδη, Άρνασον και Καρλίτος λόγω τραυματισμού και τον Παναγιώτου μετά την αποβολή του στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα. Ξέμεινε από ποδοσφαιριστές για το δεξί άκρο της άμυνας. Αναμένεται να επιστρατευτεί ο Δημητρίου, που έχει να αγωνιστεί από την πρεμιέρα! Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Κατελάρης και Τουρέ.

Η 21μελής αποστολή της Ομόνοιας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Παναγή, Κρέσιτς, Χριστοδούλου, Δημητρίου, Σοϊλέδης, Βύντρα, Νασιμέντο, Φραγκέσκου, Κατελάρης, Μαργκάσα, Φλορέσκου, Τουρέ, Μπρέβελντ, Φυλακτού, Αζίζ, Κλέιτον, Κύπρου, Χριστοφή, Σέρινταν, Ρουσιάς, Ντέρμπισαϊρ.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ