Ομόνοια: «Αυτός δεν είναι ρόμβος, είναι… θρόμβος»!

Ολόκληρο το ενενηντάλεπτο ήταν εφιαλτικό για τον λαό της Ομόνοιας που, πλέον, αναμένει να μάθει κατά πόσο ο Κάρβερ θα είναι συνεπής στην εξαγγελία του...

Η γκρίνια στην Ομόνοια συνεχίζεται, αφού δεν χωνεύεται εύκολα η βαριά ήττα από την ΑΕΚ και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο προήλθε. Στο στόχαστρο των οπαδών των πρασίνων ξαναμπήκε για τα καλά ο Τζον Κάρβερ για την έμπνευσή του να αλλάξει το σύστημα.

«Αυτός δεν είναι ρόμβος, είναι… θρόμβος», είναι η ατάκα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες (άρχισε από το OLB) και καταδεικνύει την απαρέσκεια των φίλων του «τριφυλλιού», μία άλλη ατάκα-λογοπαίγνιο, είναι πως η Ομόνοια με αυτό το σύστημα έπαθε θ(ρόμβοσ)η.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ενοχλήθηκαν και από τις δηλώσεις του Άγγλου τεχνικού, ο οποίος επικαλέστηκε δικαιολογίες τύπου «ανεξάρτητα από το σύστημα, όταν δέχεσαι γκολ από στατικές φάσεις βάζεις δύσκολα στον εαυτό σου».

Ολόκληρο το ενενηντάλεπτο ήταν εφιαλτικό για τον λαό της  Ομόνοιας που, πλέον, αναμένει να μάθει κατά πόσο ο Κάρβερ θα είναι συνεπής στην εξαγγελία του: «Δεν μπορώ να ελέγξω τι έγινε σήμερα (σ.σ. προχθές), αλλά μπορώ να ελέγξω τι θα γίνει την Τετάρτη και σε αυτό το ματς πρέπει να συγκεντρωθώ».

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Ι. Κ.

ΜΕΣΩΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ