Όλα δείχνουν «διαζύγιο» και με Νταμπίζα

Στην έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης τα πλείστα μέλη εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την απόφαση του τεχνικού διευθυντή να εγκαταλείψει το καράβι, έστω και για λίγες μέρες, ενώ υπήρχε τεράστια τρικυμία...


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο κόσμος… καίγεται, όλο το οικοδόμημα της Ομόνοιας το βράδυ της Τετάρτης σειόταν και ο Νίκος Νταμπίζας λες και δεν έγινε τίποτα. Μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αμερική για να παρακολουθήσει σεμινάριο. Και ο κόσμος της Ομόνοιας διερωτάται, δεν μπορούσε να το αναβάλει και να μείνει στην Κύπρο ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και να δει τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση;

Στην έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης τα πλείστα μέλη εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την απόφαση του τεχνικού διευθυντή να εγκαταλείψει το καράβι, έστω και για λίγες μέρες, ενώ υπήρχε τεράστια τρικυμία. Τεράστιες ευθύνες καταλογίζονται στον Ελλαδίτη για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, πέραν από τις επιλογές του, που αρκετές αποδεικνύεται ότι είναι πλήρως αποτυχημένες.

Η θέση του Νταμπίζα είναι επισφαλής και με την επιστροφή του στην Κύπρο, αν αυτό δεν γίνει ενώ είναι στην Αμερική, θα υπάρξουν εξελίξεις με πιθανό σενάριο την απομάκρυνσή του. Από τη στιγμή που η διοίκηση πήρε πάνω της το θέμα απομάκρυνσης του προπονητή και των συνεργατών του, ενώ υπάρχει τεχνικός διευθυντής, είναι κάτι που «φωτογραφίζει» την έξοδο του Νταμπίζα.

Περισσότερα όμως θα μπορούν να λεχθούν τις επόμενες μέρες, ίσως με την επιστροφή του. Εφόσον αποτελέσει παρελθόν, η προδιάθεση που υπάρχει είναι όπως η Ομόνοια συνεχίσει χωρίς το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ