aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι 27 ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ανά θέση

Οι 27 ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ανά θέση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεκαπέντε νέες προσθήκες περιλαμβάνει το 27μελές σήμερα ρόστερ της Ομόνοιας. Δηλαδή το 55.5% του έμψυχου δυναμικού των πρασίνων είναι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές, οι πλείστοι πρωτοκλασάτοι και αυτοί που θα κληθούν να καλύψουν τις θέσεις στο αρχικό σχήμα της νέας περιόδου, περάν από ένα – δυο. Γίνεται αντιληπτό πως, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έχει επιλογές, αρκετά καλές μάλιστα βάσει βιογραφικού, και καλείται να φτιάξει μια νέα ομάδα. Από τους ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρσι στο ρόστερ, αυτοί που διεκδικούν θέση με καλές πιθανότητες, για να μην πούμε ότι την έχουν «καπαρωμένη», είναι οι Ντέρμπισαϊρ και Χριστοφή. Εάν υποθέσουμε ότι αυτοί οι δύο θεωρούνται ως βασικοί, οι άλλοι εννέα θα είναι νεοφερμένοι και αυτό που καλείται και αποτελεί ίσως το πιο δύσκολο εγχείρημα για τον Ισπανό τεχνικό της Ομόνοιας είναι να δημιουργήσει σύνολο. Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια, όμως εάν έχει τη συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών τότε θα γίνει πιο εύκολο το έργο του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πλήγμα από νωρίς με Αντωνίου

Τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση διαθέτει η Ομόνοια, την ώρα που κάποιοι είναι και διπλοθεσίτες, όπως οι Κούσουλος και Κατελάρης, που μπορούν πέρα από στόπερ να καλύψουν και τη θέση του ανασταλτικού μέσου. Είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι θα μένουν ακόμη και εκτός αποστολής. Αυτό επιβάλλει η προσπάθεια δημιουργίας ισχυρής ομάδας, με ποιότητα και βάθος. Σαφώς και όλοι θα χρειαστούν αφού το πρωτάθλημα είναι μακρύ και ένας παράγοντας που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ώστε η Ομόνοια να πρωταγωνιστήσει είναι και η διαχείριση του ρόστερ της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Περιζήτητοι οι εκτός πλάνου 

Οι 27 ποδοσφαιριστές, ανά θέση:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τόμας Μεχίας, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλέξανδρος Αντωνίου.

ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ: Μάρκο Μότα, Τζαΐλσον Αραούζο, Μάριος Δημητρίου, Χρίστιαν Φώτη.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ: Ίσμα Λόπεθ, Κριστιάν Μανρίκε.

ΣΤΟΠΕΡ: Μίκαελ Γκαφούρ, Γιάννης Κούσουλος, Φράνιο Πρτσε, Φάνος Κατελάρης, Λουκάς Βύντρα.

ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Ραούλ Λοέ, Χόρχε Ενρίκες, Άλεξ Σοάρες.

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Χουάν Αλμπίν, Κρίστιαν Μόντες.

ΔΕΞΙΟΙ ΕΞΤΡΕΜ: Δημήτρης Χριστοφή, Χουανάν Εντρένα.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΞΤΡΕΜ: Σάσα Ζίβετς, Τζαρσίνιο Αντόνια, Νικολάι Κιπιάνι.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ματ Ντέρμπισαϊρ, Νταβίντ Ραμίρες, Τζόρνταν Γκρίνιτζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ