Ο Βύντρα περιμένει τον Όρσουλιτς

Ο Ελλαδίτης είναι σε αναμονή της επανόδου του Μάριν Όρσουλιτς, που αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του στη συνέχεια, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο...


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Ψάχτηκε» αρκετά ο Τζον Κάρβερ για τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας. Στην αρχή ήταν η μη ετοιμότητα του Μπρούνο Νασιμέντο, ενώ στην πορεία διαφάνηκε ότι ο Βραζιλιάνος δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαν στην Ομόνοια και ακολούθως προέκυψε ο τραυματισμός του Όρσουλιτς.

Τα πιο πάνω υποχρέωσαν τον Άγγλο τεχνικό, αρχικά να «βαπτίσει» στόπερ τον Θανάση Παντελιάδη και πρόσφατα τον Γκεόργκε Φλορέσκου αφού έχει, πλέον, καθιεωρθεί στη μια θέση ο Λούκας Βύντρα.

Ο Ελλαδίτης είναι σε αναμονή της επανόδου του Μάριν Όρσουλιτς, που αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του στη συνέχεια, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Τότε, θεωρείται βέβαιο ότι η Ομόνοια θα κινηθεί για προσθήκη κεντρικού αμυντικού, είναι κάτι που επιβάλλεται.

Μέχρι την Πέμπτη θα διαφανεί εάν ο Κροάτης θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Η προετοιμασία των πρασίνων επανήρχισε χθες. Από αύριο ο Κάρβερ θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού θα επιστρέψουν και οι διεθνείς, ώστε να ετοιμάσει το πλάνο του για το ντέρμπι του Σαββάτου.