aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ρουσιάς μετρά αντίστροφα

Ο Ρουσιάς μετρά αντίστροφα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ώρα της επανόδου του Ονησίφορου Ρουσιά στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει. Αν δεν είναι αυτή την εβδομάδα, στο ματς με τη Δόξα, θα είναι την επόμενη με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Ο 24χρονος επιθετικός, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, συμμετέχει σε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος, γεγονός που φανερώνει ότι είναι στον δρόμο της επανόδου, αυξάνοντας και τις επιλογές του Κάρβερ για την επιθετική γραμμή.

Και απόλυτα έτοιμος να είναι μέχρι και αύριο, τελευταία προπόνηση πριν το ματς του Σαββάτου, είναι θέμα του προπονητή εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Ενδεχομένως, λόγω της μεγάλης αποχής, να του δοθεί περισσότερος χρόνος να ετοιμαστεί και τότε θα είναι σίγουρα στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολουθεί και ο Μάριος Δημητρίου και στις τελευταίες δύο προπονήσεις, σήμερα και αύριο, θα διαφανεί αν θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ατομικά προπονείται ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, λόγω κάποιου μικροπροβλήματος. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προσβλήθηκε από ίωση και χθες δεν προπονήθηκε. Αν σήμερα δηλώσει «παρών» αφού χθες παραχωρήθηκε ρεπό, τότε αναμένεται να είναι ακόμη και στην ενδεκάδα, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας, κάνοντας ντεμπούτο. Από το μεθαυριανό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Δημήτρης Χριστοφή, που ακολουθεί φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ