Ο Νούνο κρατά το κλειδί


ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μετά τον Αντρέ Σκέμπρι, άλλος ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια προσφορά στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα ο ηγέτης της, φαίνεται ότι θα κουνήσει μαντίλι! Ο λόγος φυσικά για τον Νούνο Ασίς, τον…. αγαπημένο της εξέδρας των πρασίνων.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο 38χρονος μέσος θα ανανέωνε το συμβόλαιό του για ακόμη μία σεζόν, αφού είχε αποδεχθεί προφορικά την πρόταση που του έγινε, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Ο Πορτογάλος άσος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, δεν φάνηκε συνεπής στα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν (13 και 16/6) για να επισημοποιηθεί η νέα συνεργασία των δύο πλευρών και έτσι η διοίκηση θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του.

Με πιο απλά λόγια; Οι δύο πλευρές οδηγούνται σε διαζύγιο εξ υπαιτιότητας του Νούνο Ασίς, αφού αυτός έκλεισε την πόρτα στην Ομόνοια. Άρα, το κλειδί για ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασία των δύο πλευρών βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια του Πορτογάλου μέσου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα θα τον περιμένει για πολύ ή ακόμη και να τον δεχθεί πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από πλευράς πρασίνων είναι πολύ πιθανό να γίνει μια τελευταία υποχώρηση, εάν και εφόσον ο παίκτης δώσει σημεία ζωής το συντομότερο και ξεκαθαρίσει τη θέση του με πειστικές εξηγήσεις.

Πάντως, όποια κατάληξη κι αν έχει το θέμα, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας έδειξε τις προθέσεις του, ότι δηλαδή ήθελε τον Νούνο Ασίς στο ρόστερ της ομάδας και γι’ αυτό έβαλε δύο φορές νερό στο κρασί του, με στόχο να κλείσει θετικά το όλο ζήτημα.

Με βάση, ωστόσο, τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, με τη διοίκηση να εκφράζει την επιθυμία όπως πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας προς τιμήν του, κάτι άλλωστε που προβλέπεται μέσα από το τελευταίο συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ