Ο Φελτχούιζεν, ο Νούρου και ο «κόφτης»


Στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο Κώστας Καλλής, ρεπόρτερ της Ομόνοιας στην GoalNews, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Πιτ Φελτχούιζεν περνά από ιατρικές εξετάσεις, και πιθανό να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της ημέρας από τη διοίκηση των πρασίνων.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής, Σάλεϊ Νούρου, τον οποίο αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας την Παρασκευή, ήρθε σήμερα στην Κύπρο και απομένουν οι τελικές διαδικασίες ώστε να κλείσει το deal πριν από την αναχώρηση της αποστολής για Πολωνία.

Στα υπόψη του Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκεται Πορτογάλος ποδοσφαιριστής για τη θέση του ανασταλτικού μέσου, ωστόσο το όνομα του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής. Η άλλη θέση η οποία θα ενισχυθεί είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, ενώ πιθανόν θα προστεθεί και ένας ακραίος επιθετικός.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή αναχωρεί για την Οπαλένιτσα την ερχόμενη Τετάρτη (ξημερώματα), εκεί όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των πρασίνων. Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής, Γουίλιαμ Σοάρες θα συναντήσει στην Πολωνία την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες μέρες.

ΜΕΣΩΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ