aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ανδρέας Δαρείος για την Ομόνοια

Ο Ανδρέας Δαρείος για την Ομόνοια

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα η Ομόνοια U13. Όπως ανακοινώθηκε, προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ανδρέας Δαρείος.

Ο Ανδρέας Δαρείος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ακαδημία της Αλκής, όπου θήτευσε για πέντε χρόνια στις ηλικιακές κατηγορίες U15 μέχρι U21. Ακολούθως, ήταν για δύο χρόνια προπονητής στην U13 και U15 της Νέας Σαλαμίνας, ενώ έπειτα εντάχθηκε στην Ακαδημία της Ομόνοιας. Πρώτα προπόνησε την Oμόνοια U16, ένα χρόνο αργότερα την Oμόνοια U14 και πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, ως προπονητής της Ομόνοιας U15.

«Τη Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Έχουμε αρκετή όρεξη για δουλειά. Έχουν ήδη προγραμματιστεί επτά φιλικά. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει στην Ακαδημία της Ομόνοιας. Οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη της Ακαδημίας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, δουλεύοντας με επαγγελματισμό. Υπάρχει υποστήριξη από καταρτισμένο προσωπικό, που προσφέρει εξειδίκευση και βοηθά στη σωστή λειτουργία της Ακαδημίας. Είχα την τύχη να δουλέψω με πολλούς ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Ομόνοια, ιδιαίτερα την περσινή περίοδο που ήμουν στην U15 και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο. Είμαι αισιόδοξος πως σε κάποια χρόνια θα δούμε μερικούς νεαρούς στην Α΄ ομάδα. Χρειάζεται δουλειά, μεθοδικότητα και υπομονή, για να δούμε αποτελέσματα. Όσο αφορά τον αγωνιστικό στόχο της ομάδας για φέτος, είναι φυσικά η καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην Ομόνοια και δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις, στόχος είναι πάντα η νίκη. Τα παιδιά διδάσκονται ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο διδάσκεται μόνο στην Ομόνοια», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, ο Ανδρέας Δαρείος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ