Ντουέτο που θα κάνει τη διαφορά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αγωνία των φίλων της Ομόνοιας για να μάθουν τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας τους φθάνει στο τέλος της. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας σημειώθηκαν σημαντικές εξελίξεις που φέρουν τον Νίκο Νταμπίζα μια ανάσα από το να αποσπάσει την υπογραφή συγκεκριμένων μετεγγραφικών στόχων.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων κινείται για επιθετικό και κεντρικό αμυντικό, με την πρώτη περίπτωση να είναι πιο προχωρημένη. Παρόλο που αναμένονταν ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, αυτές φαίνεται να έχουν πάρει παράταση μερικών ωρών αφού ακόμη και σήμερα αναμένεται να προκύψει η μετεγγραφή του επιθετικού, χωρίς να αποκλείεται και αυτή του αμυντικού.

Μάλιστα, πληροφορίες φέρουν τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι εγνωσμένης αξίας και ικανοί να κάνουν τη διαφορά στη νέα Ομόνοια. Για την επίθεση το όνομα που «έπαιξε» τις προηγούμενες μέρες είναι αυτό του Νταβίντ Ν’Νγκογκ που αγωνιζόταν στην Ρεμς Γαλλίας και προηγουμένως είχε πετυχημένο πέρασμα από τις Παρί ΣΖ, Λίβερπουλ, Μπόλτον και Σουόνσι. Σαφώς κι αν ολοκληρωθεί μια τέτοια μετεγγραφή θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για το «τριφύλλι».

Για την άμυνα, ο Σωκράτης Φυτανίδης απασχολεί τον Νταμπίζα, όμως το γεγονός ότι ακόμη δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο κάνει την προσπάθειά του δύσκολη. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής καταφέρει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αθήνας είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποτελέσει την κίνηση για το κέντρο της άμυνας.

Το γεγονός πάντως είναι ότι, τόσο η περίπτωση του επιθετικού, όσο και του αμυντικού, είναι σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ