aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝα σηκώσει κεφάλι 5 εβδομάδες μετά η Ομόνοια

Να σηκώσει κεφάλι 5 εβδομάδες μετά η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι εξελίξεις στα διοικητικά και όχι μόνο, κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου της Ομόνοιας αφού ανησυχεί για το μέλλον του σωματείου. Ωστόσο, η ομάδα έχει και υποχρεώσεις, φιλοξενεί το απόγευμα την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Πάνε πέντε εβδομάδες από την τελευταία φορά που η Ομόνοια γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, όταν επικράτησε με 3-0 του Άρη στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδιο Καντέ – Ντάρμπισαϊαρ στο «Ηλίας Πούλλος»

Από τότε έγιναν πολλά, με επακόλουθο η ομάδα της Λευκωσίας να μείνει εκτός στόχου, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Πλέον, όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, η Ομόνοια θα παίζει για την πάρτη της και θα είναι η ομάδα που θα αποτελέσει τον ρυθμιστή για τις προνομιούχες θέσεις, αυτές που οδηγούν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Οι πράσινοι στο σημερινό ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Να αφήσει πίσω της τα όσα αρνητικά προέκυψαν και να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Πορτογάλους και τον Καντέ η Ομόνοια!

Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, όμως στο «τριφύλλι» δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Πέτεφ έχει επιλογές και είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, απομένει οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Βούλγαρος τεχνικός αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού μετά από καιρό στον Χριστοφή, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κανού και Κατελάρης. Επίσης, ερωτηματικό δημιουργήθηκε για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Καντέ, που έμεινε εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισαν θέση 2300!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ