aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝα δουλέψουν ευεργετικά τα λεπτά

Να δουλέψουν ευεργετικά τα λεπτά

Στα σημαντικά λεπτά συμμετοχής του Δημήτρη Χριστοφή με την Εθνική, αναφέρει δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας «Omonoianews.com».

Αναλυτικά: «Στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην Γεωργία, ο Δημήτρης Χριστοφή ξεκίνησε στην αρχική εντεκάδα και έμεινε στο γήπεδο 73 λεπτά. Ήταν ο πρωταγωνιστής της καλύτερης φάσης της Εθνικής μας, δημιουργώντας ξεκάθαρη ευκαιρία για το συμπαίκτη του Ρενάτο Μαργκάσα. Σήμερα, κόντρα στην Αρμενία είναι άγνωστο πόσο θα χρησιμοποιηθεί, αλλά αναμένεται πως θα πάρει και σήμερα λεπτά, τα οποία ελπίζουμε να λειτουργήσουν ευεργετικά.

Από τον τραυματισμό του και μετά, ο Δημήτρης ψάχνει ρυθμό. Ήταν τέτοιο το πρόγραμμα που ο Πάμπος Χριστοδούλου τον άφηνε στον πάγκο, κάτι που οπωσδήποτε δεν τον βοήθησε να βρει τα πατήματα του. Ένας ποδοσφαιριστής για να φτάσει στο peak της απόδοσης του χρειάζεται να παίξει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Τζίμης δεν τα βρήκε μέσω της Ομόνοιας, παίρνει όμως κάποια μέσω της Εθνικής. Ευχή όλων μας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ να υπενθυμίσει σε όλους ποιος είναι ο κορυφαίος Κύπριος και να κάνει τη διαφορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ