«Μας ενώνει η μεγάλη μας αγάπη»

Την ανάγκη ενότητας και συλλογικότητας ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της Ομόνοιας στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, υπογράμμισε ο επικεφαλής του συνδυασμου που επικράτησε στη εκλογικη Συνέλευση του Σωματείου, Αντώνης Τζιωνής.

Ο κ. Τζιωνής ανέφερε ότι «η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό της Ομόνοιας. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τα θεσμοθετημένα κανάλια επικοινωνίας με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας».

«Με τους φίλους του συνδυασμού “Εμπρος Ομόνοια” μας ενώνει η μεγάλη μας αγάπη για το σωματείο. Θα επιδιώξουμε την εποικοδομητική συνεργασία για το καλό της Ομόνοιας», είπε ο κ. Τζιωνής.

Απευθυνόμενος προς τον κόσμο της Ομόνοιας, είπε: «σας χρειαζόμαστε όλους κοντά στην ομάδα. Ειμαι αισιόδοξους ότι μαζί θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε ξανά την Ομόνοια στην κορυφή. Ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσβατος, όμως θα τον βαδίσουμε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Εκ μέρους του συνδυασμού ευχαριστώ όσους και όσες μας τίμησαν με την ψήφο τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ