aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜανατζερική αποθέωση στον Χριστοδούλου! (pic)

Μανατζερική αποθέωση στον Χριστοδούλου! (pic)

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ Αλεσάντρο Ντα Σίλβα (της εταιρείας Ideal Sports Management), δεν σχετίζεται μόνο με τις μετεγγραφές ξένων παικτών σε κυπριακές ομάδες. «Άπλωσε τα πλοκάμια» του και σε κάποιους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές με προοπτική των οποίων κατοχύρωσε τα δικαιώματά τους.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο νεαρός τερματοφύλακας της Ομόνοιας Ανδρέας Χριστοδούλου, με τον οποίο ο Βραζιλιάνος μάνατζερ φωτογραφήθηκε και τον αποθέωσε μέσω Instagram πριν το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο: «Συγχαρητήρια Ανδρέα Χριστοδούλου για την υπέροχη χρονιά. Για τα ατομικά επιτεύγματα σου και που είχες μία από τις καλύτερες αποκρούσεις του πρωταθλήματος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε».

Παράλληλα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ματς με την ΑΕΛ και να είναι πάντα επιτυχημένος, αλλά οι ευχές του για το εν λόγω παιχνίδι δεν έπιασαν τόπο, διότι οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν με 3-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ