aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Κομμένο» το γήπεδο για 47χρονη και 47χρονο

«Κομμένο» το γήπεδο για 47χρονη και 47χρονο

Διατάγματα αποκλεισμού από αγωνιστικούς χώρους εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον δυο οπαδών της Ομόνοιας που είχαν συλληφθεί το Σάββατο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα δύο πρόσωπα, ηλικίας 47 ετών, τα οποία συνελήφθησαν πριν την έναρξη και μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, το περασμένο Σάββατο, στο στάδιο ΓΣΠ. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους, όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας, με την υποχρέωση μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα να παρουσιάζονται σε Αστυνομικό Σταθμό και να παραμένουν εκεί μέχρι και μισή ώρα, μετά τη λήξη του. Οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού υπέγραψαν προσωπική εγγύηση ύψους €3000, ο 47χρονος και €5000 η 47χρονη. Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου διερευνά την υπόθεση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ