aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Κολλημένος» στους εκλεκτούς ο Πάμπος

«Κολλημένος» στους εκλεκτούς ο Πάμπος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν λέει να αφήσει τις πρώτες του επιλογές ο Πάμπος Χριστοδούλου για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και του ακραίου επιθετικού, με τις οποίες θα συμπληρωθεί το ρόστερ. Ο Κύπριος τεχνικός, όπως πληροφορούμαστε, έμεινε «κολλημένος» στους εκλεκτούς που αποτελούν την προτεραιότητά του και από τη στιγμή που προχώρησε ο σχεδιασμός, παρουσιάζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για να τους ντύσει στα πράσινα.

Μάλιστα, για την περίπτωση του εξτρέμ, εδώ και μέρες ο τεχνικός της Ομόνοιας αναμένει την απάντηση από συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που θεωρεί πως θα κάνει τη διαφορά. Παρόλο που σε λιγότερο από ένα μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα, ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές του και επιμένει και περιμένει.

Αυτό, όμως, δεν μπορεί να τραβήξει και πολύ πλέον και εφόσον μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν λάβει καταφατική απάντηση, υποχρεωτικά θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Αρχικά υπήρξε η ένδειξη ότι θα λάμβανε νωρίτερα απάντηση και μάλιστα καταφατική, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Για το κέντρο της άμυνας έχει μαζί τους στις προπονήσεις, τους Εκίθα, Κατελλάρη και Φραγκέσκου, ενώ αναμένει τις επόμενες ώρες και τον Γουίλιαμ Σοάρες. Έχει δηλαδή επιλογές, γι’ αυτό και δεν «καίγεται» να κλείσει εδώ και τώρα τον τέταρτο στόπερ. Όσο για τα άκρα της επίθεσης, υπάρχουν οι επιλογές των Χριστοφή, Γκονζάλες και Κύπρου. Η επόμενη προσθήκη θα αυξήσει τις επιλογές σε τέσσερις, ενώ λύση μπορούν να δώσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ αλλά προορίζονται για άλλη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ