«Και για τον Νούνο ρε γα@@το!»

Ο Νούνο Ασίς δήλωσε προ μηνών ότι προτίθεται να τερματίσει την καριέρα του με το τέλος της σεζόν...

Ο Νούνο Ασίς δήλωσε προ μηνών ότι προτίθεται να τερματίσει την καριέρα του με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ο Πορτογάλος θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που πέρασε από την Ομόνοια τα τελευταία χρόνια και εκ των κορυφαίων διαχρονικά με το τριφύλλι στο στήθος.

Στην πολύχρονη καριέρα του δεν πανηγύρισε τίτλο και το θέλει πολύ. Το έχει εκφράσει και «διψά» να ολοκληρώσει την καριέρα του με την κατάκτηση του κυπέλλου. Το δείχνει με τις εμφανίσεις του, το πάθος και τη θέληση να παίρνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του.

Να ένας επιπλέον λόγος οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς για να οδηγήσουν την ομάδα στην Ευρώπη, αλλά και να δηλώσει παρούσα στον τελικό κυπέλλου και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Ο Ασίς επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά από τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε εκτός για ενάμισι μήνα. Στην τελική ευθεία της σεζόν θα δηλώσει παρών και αναμένεται να τα δώσει όλα για να έχει το καλύτερο τέλος η καριέρα του.

Μόνο έτσι θα αποχωρήσει σίγουρα, σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να το ξανασκεφτεί και να αγωνιστεί άλλον ένα χρόνο, εφόσον υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ