Οι υποψηφιότητες της Εκλογικής Συνέλευσης


Έχει ολοκληρωθεί σήμερα η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για την Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 25/06/2016 και ώρα 09:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.

Ο κατάλογος των υποψηφίων, με αλφαβητική σειρά, έχει ως ακολούθως:

 1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ
 2. ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
 3. ΒΑΣΙΛΑΚΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
 4. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ
 5. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΑΓΗΣ
 6. ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 7. ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
 8. ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΟΣ
 9. ΚΑΜΟΥΓΕΡΟΥ ΑΝΤΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 10. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
 11. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
 12. ΜΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 13. ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ
 14. ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ
 15. ΝΕΟΚΛΗΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ
 16. ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΕΡ. ΧΡΙΣΤΟΣ
 17. ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 18. ΟΔΥΣΣΕΩΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
 19. ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 20. ΠΙΤΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
 21. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
 22. ΡΩΣΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 23. ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ
 24. ΣΑΒΒΑ ΧΡΙΣΤΟΣ
 25. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
 26. ΤΖΙΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 27. ΤΡΑΝ ΓΙΑΝΝΟΣ
 28. ΤΣΙΚΚΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 29. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΙΚΟΣ
 30. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

«Στις αμέσως επόμενες μέρες θα ζητηθεί από όλους τους υποψηφίους να παραθέσουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

Με βάση το άρθρο 57 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη.

Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι τον προηγούμενο μήνα πριν τη Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

Στις 25/06/2016, ημέρα διεξαγωγής της Τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, πέραν των συνεργείων εγγραφής των μελών, θα υπάρχουν στον χώρο και συνεργεία είσπραξης συνδρομών. Ωστόσο, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις συνδρομές τους, για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας την ημέρα της Συνέλευσης.

Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο, τα μέλη του Σωματείου οφείλουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα, σε σχέση με την ταυτότητά τους (πολιτική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ