aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ Ομόνοια κοίταξε στα μάτια το «θηρίο» αλλά αποκλείστηκε

Η Ομόνοια κοίταξε στα μάτια το «θηρίο» αλλά αποκλείστηκε

Τα πράγματα ήταν εξ’ αρχής δύσκολα για την Ομόνοια απέναντι στην Μπελογκόριε στο πλαίσιο του κυρίως ταμπλό του CEV Challenge Cup και έγιναν ακόμη δυσκολότερα με την ήττα από τη ρωσική ομάδα στο Μπέλγκοροντ στις 19 Δεκεμβρίου 2018.

Το «τριφύλλι» έψαχνε το θαύμα (νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να στείλει το ματς στο χρυσό σετ) στον επαναληπτικό στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» κόντρα σε ένα μεγαθήριο, τα έδωσε όλα απέναντι στην κάτοχο του περσινού τροπαίου, όμως τελικά δεν απέφυγε τη δεύτερη ήττα και τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση.

Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι οι πετοσφαιριστές του Σάββα Σάββα κοίταξαν στα μάτια την Μπελογκόριε, πάλεψαν όσο μπορούσαν όλα τα σετ, τα οποία έχασαν με 16-25, 18-25 και 16-25. Κανείς πετοσφαιριστής των «πρασίνων» δεν υστέρησε σε απόδοση, όμως ξεχώρισε ιδιαίτερα η παρουσία του εκπληκτικού φέτος Νικόλα Ελευθερίου, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ