«Η Ομόνοια θα κρίνει ποιος θα προκριθεί»


Με προορισμό την Αρμενία αναχωρεί σε πολύ λίγο η Ομόνοια ενόψει του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μπάναντς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι πράσινοι που ταξιδεύουν με 22 ποδοσφαιριστές αναμένεται να αφιχθούν στο Ερεβάν στις 13:05 (τοπική ώρα).

Πριν από την αναχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου, δήλωσε: «Πάμε να πάρουμε ένα σκορ που θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ. Είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες γιατί ακόμη είμαστε στα αρχικά στάδια. Εκκρεμούν ακόμη κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Είμαστε στο ξεκίνημα της προσπάθειας, προσπαθούμε να διαφοροποιήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και σίγουρα αυτό χρειάζεται χρόνο για να το καταφέρουμε.

Με αυτά τα δεδομένα υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας, από εκεί και πέρα η Ομόνοια θα κρίνει ποιος θα προκριθεί στον επόμενο γύρο. Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια του αντιπάλου, προσπαθήσαμε να αξιολογήσουμε τους ποδοσφαιριστές και νομίζω είμαστε σε θέση να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα χαρακτηριστεί ως βάση για την πρόκριση.

Έχουμε παίκτες όπως ο Χριστοφή, ο Μπατιμπάνγκα, ο Κλέιτον και ο Ντέρμπισαϊρ με λίγες προπονήσεις στα πόδια τους. Αν ήταν μια γεμάτη Ομόνοια δεν θα συζητούσαμε καν, αλλά αυτά τα στοιχεία που ανέφερα ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά.

Θα περιμένουμε για τους παίκτες, δεν πρόκειται να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις για να αποκτηθεί για παράδειγμα ένας κεντρικός αμυντικός και στο τέλος της ημέρας να μην είναι αυτός που θέλουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ