Οι μνηστήρες για την προεδρία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τον διάδοχο του Δώρου Σεραφείμ για την προεδρία του σωματείου αναζητούν από χθες βράδυ στην Ομόνοια, μετά την οριστική απόφασή του για αποχώρηση.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Λευκωσίας ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη χθεσινή συνεδρία για την απόφασή του, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Goal» προ εβδομάδων για την πρόθεσή του, αφού είχε ενημερώσει άτομα του περιβάλλοντός του.

Πλέον η προσοχή στα διοικητικά της Ομόνοιας στρέφεται στην επόμενη μέρα. Η εκλογική Γενική Συνέλευση πλησιάζει (25 Ιουνίου) και μέχρι και τη 17η Ιουνίου θα πρέπει να υποβληθούν οι υποψηφιότητες. Σε νέα συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα (16:00) θα ληφθεί απόφαση για το άτομο που θα ηγηθεί του συνδυασμού αλλά και τα υπόλοιπα μέλη που θα τον πλαισιώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέλη του νυν Διοικητικού Συμβουλίου που δεν λένε «όχι» στο να ηγηθούν του συνδυασμού, όπως φάνηκε από τις τοποθετήσεις τους χθες, είναι οι Πανίκος Νεοφύτου, Αντώνης Τζιωνής και Χρίστος Νεοφύτου. Ακόμη, τα πλείστα μέλη προτίθενται να επαναδιεκδικήσουν θέση στη νέα διοίκηση.

Μαζί με τον Σεραφείμ αποχωρούν και οι Λάμπρου, Ζυμαράς και Χρίστου. Ο τελευταίος ενδέχεται να αλλάξει στάση εφόσον δεν εξευρεθούν τα άτομα που θα πλαισιώσουν τον 15μελή συνδυασμό και του ζητηθεί να συμπεριληφθεί σε αυτόν. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή συνεδρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ