Η κάθοδός του, οι εκλογές και οι προσδοκίες

Τρία καυτά θέματα για τους πράσινους


Το απόγευμα της Δευτέρας, αναμένεται τελικά στην Κύπρο ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο Ελλαδίτης, ως γνωστό, θα καλύψει το σημαντικό πόστο του τεχνικού διευθυντή. Αύριο ολοκληρώνεται το σεμινάριο που παρακολουθεί και ακολούθως θα έρθει για να πιάσει δουλειά.

Ήδη έχει παρακολουθήσει μέσω dvd αρκετά παιχνίδια της Ομόνοιας για να έχει άποψη, τόσο για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, όσο και για το πως λειτουργούν ως σύνολο. Στο πρόσωπο του Ελλαδίτη στηρίζουν πολλά στην Ομόνοια για το βήμα παραπάνω.

Συνεπώς, ούτε θέμα Μακρίεφ απασχολεί αυτή τη στιγμή την Ομόνοια, ούτε το τι μέλλει γενέσθαι με τα εννέα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.

Τα πάντα θα τεθούν υπό την ευθύνη του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή, με την κάθοδό του στη χώρα μας. Τότε θα ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε συνεργασία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα σχεδιάσουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στα τέλη Μαΐου θα γίνει η εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου, όπως ξεκαθάρισε ο β’ αντιπρόεδρος του σωματείου, Λάκης Πολυκάρπου, στην ανοιχτή συγκέντρωση στη Λεμεσό. Επισήμανε πως, αυτό προνοεί το καταστατικό του σωματείου και ότι οι εκλογικές συνελεύσεις πρέπει να γίνονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Τέλος, μαζική ήταν η παρουσία των οπαδών της Ομόνοιας στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση που έγινε στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε, όπως πληροφορούμαστε, από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και την πώληση προϊόντων από την Green Boutique, ήταν πέραν των προσδοκιών της διοίκησης, που αναμένει ανάλογη διάθεση από τον κόσμο και στις υπόλοιπες συγκεντρώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ