Η γροθιά του κόουτς και ο πανηγυρισμός

ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Η Ομόνοια στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε με την ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, μόλις στο 12ο λεπτό.

Με το που σκόραρε ο Μπεμπέ ο Μιλόγεβιτς όρθιος μπροστά από τον πάγκο (δεν κάθισε λεπτό) σήκωσε το δεξί χέρι και έσφιξε την παλάμη. Με τη γροθιά του ο Σέρβος έδειξε την ικανοποίησή του και τη θέλησή του να κερδίσει η ομάδα του το ντέρμπι.

Το ήθελε πολύ, αποτελούσε και για τον ίδιο πρόκληση. Δευτερόλεπτα μετά, οι ποδοσφαιριστές αγκαλιάστηκαν και καλούσαν και ένα – δυο που ήταν μακριά να έλθουν και να γίνουν ένα.

Αυτό έγινε! Με τον ίδιο τρόπο πανηγύρισαν και το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Μάλιστα, στο τελευταίο, με το οποίο σφραγίστηκε η τεράστια επιτυχία, στον Σκέμπρι έτρεξαν και οι αναπληρωματικοί που ήταν στον πάγκο.

Η γροθιά και ο πανηγυρισμός των παικτών, μπορεί να πέρασαν στο ντούκου, όμως είναι στοιχεία που δείχνουν πολλά. Τι; Το πόσο πολύ ήθελαν στο «τριφύλλι» μια μεγάλη νίκη, το πάθος και τη «δίψα» να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά την απρόσμενη ήττα στην Πάφο.

Πληγώθηκε ο εγωισμός τους. Παράλληλα έστειλαν το μήνυμα πως μια αποτυχία δεν είναι ικανή να χαλάσει ό,τι με κόπο έχτισαν προηγουμένως. Επίσης, βροντοφώναξαν ότι στα αποδυτήρια επικρατεί υγιές και οικογενειακό κλίμα. Πιστεύουν στις δυνατότητές τους, στη δουλειά που επιτελείται από τον Σέρβο τεχνικό και τους συνεργάτες του.

Το στήσιμο της ομάδας από τον Μιλόγεβιτς, το πειθαρχημένο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών, η υπομονή και η αποτελεσματικότητα συνέδραμαν στην κατάκτηση της 11ης νίκης του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αυτό που κράτησε ο κόσμος της Ομόνοιας και προκάλεσε ενθουσιασμό, αναμένοντας ανάλογη συνέχεια, ήταν το πάθος, την πίστη και την αποφασιστικότητα για επιτυχία.

Τα οφέλη είναι πολλά για τους πράσινους οι οποίοι καλούνται να τα αξιοποιήσουν στο μέλλον, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες για μια θέση που θα τους εξασφαλίσει θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Άλλωστε, ο δρόμος μέχρι να πέσει η αυλαία για την τρέχουσα σεζόν είναι ακόμη μακρύς.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ