aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επόμενη μέρα άρχισε ήδη

Η επόμενη μέρα άρχισε ήδη

Η ήττα από τον Απόλλωνα στον τελικό κυπέλλου έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις στους πράσινους. Ήδη ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ομόνοιας, όμως αυτό είναι το λιγότερο, αφού τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και ενώ ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε… συναγερμό από το πρωί, οι συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο επίκεντρο και το κεφάλαιο των ανανεώσεων, της εξεύρεσης νέου προπονητή και των μετεγγραφών που θα γίνουν βρίσκονται στο επίκεντρο.

Μέσα σε όλα αυτά αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημερομηνία για την Εκλογική Γενική Συνέλευση, όπου και εκεί το μέλλον του πρόεδρου Δώρου Σεραφείμ μοιάζει για την ώρα αβέβαιο.

Η Ομόνοια έχασε χθες το κύπελλο, η ψυχολογία είναι στα… πατώματα και μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να χτιστεί η νέα ομάδα, που σε 40 μέρες θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ