aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η αρρωστημένη κατάσταση στα αποδυτήρια προϋπήρχε»

«Η αρρωστημένη κατάσταση στα αποδυτήρια προϋπήρχε»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο «Ηλίας Πούλλος» και το αλαλούμ με το θέμα του προπονητή Ιβάιλο πέτεφ και την αναβράζουσα ατμόσφαιρα που προέκυψε μετά τη συνέντευξη του σε βουλγάρικη ιστοσελίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν είχαμε σκοπό να τοποθετηθούμε πριν την αυριανή μέρα αλλά δυστυχώς τα γεγονότα αλλάζουν συνεχώς και δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Δυστυχώς αντι να ασχολούμαστε με το ουσιώδης κομμάτι που είναι εκλογική συνέλευση ασχολούμαστε με παίχτες και προπονητές. Θα σταθούμε στα πιο κάτω σημεία προς το παρών και θα επανέλθουμε αύριο μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Ενώπιον της Αστυνομίας αύριο ο Πέτεφ

1) Έχουν λεχθεί από τα ψες πολλά ψέματα και πολλές ανακρίβειες. Καλούμε τον κόσμο να κρατά μικρό καλάθι.

2) Οι δύο πλευρές (Πέτεφ-Δ.Σ.) είναι ξεκάθαρο πως έβαλαν την κόντρα τους πάνω απο την ομάδα χωρίς να δείξουν τον παραμικρό σεβασμό στον κόσμο και πληγώνοντας ανεπανόρθωτα την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ενώπιον της Αστυνομίας αύριο ο Πέτεφ

3) Από την στιγμή που ο Πέτεφ φεύγει μαζί του πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι απο το Ηλίας Πούλλος. Γιατί ο Πέτεφ στο τέλος μπορεί να έχασε τον έλεγχο αλλά η αρρωστημένη κατάσταση στα αποδυτήρια προϋπήρχε. Τα υπόλοιπα αύριο στις 13:45 στο κανάλι 6.

Υ.Γ.: Όλοι στο ελευθέρια αύριο να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ