aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑH... μπάλα στα πόδια του Νταμπίζα

H… μπάλα στα πόδια του Νταμπίζα

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Προβληματισμό… σκόρπισε η εμφάνιση και το ισόπαλο αποτέλεσμα της Ομόνοιας με αντίπαλο τη Δόξα.

Εμφάνιση που δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται φέτος και δεν είναι τυχαίο που χθες ο κόσμος ξέσπασε.

Ο Κάρβερ ανέλαβε μεν την ευθύνη, όμως κακά τα ψέματα μετά από αρκετά επίσημα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη η εικόνα των “πρασίνων” δεν είναι καλή και δεν παρατηρήθηκε καμία βελτίωση.

Από την πλευρά της, η διοίκηση έπιασε τον παλμό του κόσμου και μπορεί να ήταν σύντομες, αλλά πιο ξεκάθαρες δεν μπορούσαν να είναι οι δηλώσεις του Υπεύθυνου ΜΜΕ, Χριστόδουλου Χριστοδούλου, στην κάμερα της PrimeTel.

Πλέον, η μπάλα βρίσκεται… στα πόδια του Νίκου Νταμπίζα, o oποίος ήταν κι αυτός με τη σειρά του προβληματισμένος, όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, όπου είχε δώσει το παρόν του.

Δική του επιλογή ήταν ο Άγγλος προπονητής κι ως εκ τούτου ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” θα πρέπει να αποφασίσει -σε συνεργασία με τη διοίκηση- τι μέλλει γενέσθαι.

Μπορεί να είναι νωρίς, ωστόσο όπως είναι τα δεδομένα η Ομόνοια χρειάζεται ένα “ηλεκτροσόκ”.

Αν αυτό θα είναι η αποδέσμευση προπονητή και η αντικατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Σίγουρα, όμως, ο Κάρβερ έχει χάσει ακόμα περισσότερους πόντους στα μάτια του κόσμου και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν, αφού θεωρούν ότι δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και η Ομόνοια να παρουσιαστεί όπως πρέπει και οφείλει στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ