aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Φωτογραφίζουν» την επόμενη μέρα

«Φωτογραφίζουν» την επόμενη μέρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα ανοιχτά κεφάλαια που υπάρχουν στην Ομόνοια τη δεδομένη χρονική στιγμή και απασχολούν τον κόσμο της ομάδας είναι ο προγραμματισμός και η επικείμενη εκλογική Γενική Συνέλευση. Το πρώτο κεφάλαιο το χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Νταμπίζας που από αύριο θα μεταφέρει εκ νέου το κέντρο αποφάσεων στη Λευκωσία και μαζί με τη διοίκηση θα αρχίσουν να υλοποιούν (και) μετεγγραφές.

Πριν το ραντεβού του τεχνικού διευθυντή με τους διοικούντες, ώστε να τρέξουν τον προγραμματισμό, θα προηγηθεί σήμερα το απόγευμα (16:00) η τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν την περασμένη Τρίτη, στην τελευταία συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σήμερα αναμένεται να τοποθετηθούν για την πρόθεσή τους να επαναδιεκδικήσουν ή όχι θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από την εκλογική Γενική Συνέλευση στις 25 Ιουνίου.

Κάποιοι ήδη εξέφρασαν την πρόθεσή τους, σήμερα όμως αναμένεται να το κάνουν με επίσημο τρόπο ενώπιον των συναδέλφων τους στους Συμβούλιο. Βεβαίως, το βλέμμα στρέφεται στον πρόεδρο. Ο Δώρος Σεραφείμ ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί.

Παρόλο που πληροφορίες τον φέρουν να εκμυστηρεύτηκε στο στενό του περιβάλλον πως δεν προτίθεται να επαναδιεκδικήσει, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Την τελική του απόφαση για κάτι τέτοιο ενδέχεται να τη λάβει όταν διαπιστώσει πως υπάρχει διάδοχη κατάσταση και θα παραδώσει το σωματείο σε εγγυημένα χέρια.

Αν κάτι τέτοιο δεν προκύψει μέχρι και τις 17 Ιουνίου που είναι η τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων. Γι’ αυτό και είναι ορατό το ενδεχόμενο ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων να μην τοποθετηθεί σήμερα και να το μεταθέσει για πιο κάτω.

Ως γνωστόν, ο Λώρης Κυριάκου κάνει σκέψεις, δέχεται και πιέσεις για να ηγηθεί συνδυασμού, όμως δεν είπε την τελευταία λέξη. Το σκέφτεται, προβληματίζεται. Αν τελικά είναι αρνητικός, ο Δώρος Σεραφείμ που έκανε εξαιρετική δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια κυρίως στο οικονομικό, με το σωματείο να κάνει σημαντικά βήματα προς τα μπρος, να θελήσει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το τριετές πλάνο, για το οποίο γίνεται λόγος από τον νυν Διοικητικό Συμβούλιο σε κάθε ευκαιρία. Η 17η Ιουνίου δεν είναι μακριά…

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ