aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Φίλος, αδελφός, το πιο όμορφο χαμόγελο»

«Φίλος, αδελφός, το πιο όμορφο χαμόγελο»

Ως γνωστόν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο οπαδός της Ομόνοιας Μάριος Πολυδώρου έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του. Ο άτυχος νεαρός ήταν πιστός Ομονοιάτης και κολλητός φίλος του ποδοσφαιριστή της ομάδας Μάριου Δημητρίου, ο οποίος συγκλονισμένος αποχαιρέτησε χθες τον «αδελφό» του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Αναλυτικά: «Αν και δεν ξανά έγραψα ποτέ μου κάτι… σήμερα που είμαι τόσο μακριά στην Πολωνία νιώθω ότι πρέπει να γράψω… Χάσαμε ένα φίλο, αδελφό και το πιο όμορφο χαμόγελο… Η κηδεία σου φίλε είναι σήμερα (σ.σ. χθες) και δεν θα είμαι δίπλα σου… υπόσχομαι μόλις πατήσω Κύπρο να είμαι εκεί όμως και να ξέρεις ότι το χαμόγελο σου δεν έσβησε αλλά μεγάλωσε… Μεγάλωσε και πραγματικά δεν μπορεί κανείς να το σβήσει… Ο Θεός σε πήρε… Ετοίμασε το 7see (σ.σ. καφετέρια) του παραδείσου, βάλε μπύρες και ερχόμαστε!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ