aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕβδομάδα Ευρώπης!

Εβδομάδα Ευρώπης!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εβδομάδα Ευρώπης! Η Ομόνοια μετρά αντίστροφα ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας σεζόν. Μετά το χθεσινό ρεπό η ομάδα του Τζον Κάρβερ προπονήθηκε το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος», για τελευταία φορά επί κυπριακού εδάφους, αφού από αύριο το σκηνικό μεταφέρεται στο Ερεβάν της Αρμενίας.

Στο ρόστερ υπάρχουν ελλείψεις και η πιο χτυπητή αδυναμία παρουσιάζεται στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο την ίδια ώρα ο Άγγλος τεχνικός, που θα κάνει ντεμπούτο στην Αρμενία, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει απόλυτα υγιείς όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Γιόργκενσεν που έμεινε στην Κύπρο.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ούτε ο Τουρέ, αφού θα εγγραφεί στο έμψυχο δυναμικό της Ομόνοιας την 1η Ιουλίου. Αν γίνει κατορθωτό να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός τα επόμενα 24ωρα και εγγραφεί στο ρόστερ, τότε ο σύλλογος της Λευκωσίας θα ασκήσει το δικαίωμα της μιας αλλαγής στον κατάλογο των ποδοσφαιριστών που δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια με την Μπράνατς.

Το τεχνικό τιμ φρόντισε και προμηθεύτηκε dvd από παιχνίδια της προσεχούς αντιπάλου, έγινε και θα γίνει ανάλυση της Μπράνατς, ώστε η Ομόνοια να πάει διαβασμένη και να πάρει αποτέλεσμα που να της δίνει προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού.

Η προσπάθεια που άρχισε πριν τρεις βδομάδες βρίσκεται μόλις στην αρχή και το μήνυμα που στέλνουν όλοι στην ομάδα είναι πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της. «Χτίζεται» ένα εντελώς νέο σύνολο, με νέα φιλοσοφία, και θέλει τον χρόνο του για να αποδώσει αυτά που προσδοκεί ο τεχνικός διευθυντής και το τεχνικό τιμ.

Αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή για την Ομόνοια είναι να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Μπράναντς, όποιο κι αν είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει στις διπλές αναμετρήσεις με την ομάδα της Αρμενίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ