Έτοιμος ο εκλεκτός

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από προηγμένο πρωτάθλημα, έμπειρος και ικανός να κάνει τη διαφορά στην αμυντική γραμμή...


Θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την οποιαδήποτε επιλογή, γι’ αυτό και τον Νίκο Νταμπίζα (φωτό) δεν τον πανικοβάλει το γεγονός ότι παρατηρείται καθυστέρηση στην προσθήκη ποδοσφαιριστών που η παρουσία τους κρίνεται ως αναγκαία, όπως είναι του κεντρικού αμυντικού.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει καταλήξει στον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας, έδωσε και τα χέρια μαζί του, όμως για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί (είτε διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου, είτε θέλει να πάρει τα δεδουλευμένα του), η ανακοίνωση της μετεγγραφής δεν είναι εφικτό να γίνει στην παρούσα φάση.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από προηγμένο πρωτάθλημα, έμπειρος και ικανός να κάνει τη διαφορά στην αμυντική γραμμή.

Αν γίνει κατορθωτό να υπογράψει και να εγγραφεί στο ρόστερ της Ομόνοιας τα επόμενα 24ωρα, τότε θα γίνει αλλαγή στον κατάλογο των ποδοσφαιριστών που δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ ο σύλλογος της Λευκωσίας. Παρόλο που ακόμη κι έτσι, φαντάζει δύσκολο να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς με την Μπράνατς αφού θα είναι απροετοίμαστος.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ