Επιστρέφει στην Ομόνοια πιο έμπειρος

Ο ΚΟΝΟΜΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Ο Παντελής Κονομής ανήκει στην Ομόνοια και το καλοκαίρι παραχωρήθηκε στην Ομόνοια Αραδίππου με την μορφή δανεισμού. Ο υψηλόσωμος και δυναμικός κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Αραδίππου και επιστρέφει στην Ομόνοια.

Πιο έμπειρος ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προσδοκεί να κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή της Ομόνοιας, δηλώνοντας παρών στην προετοιμασία της ομάδας, έτσι ώστε να διατηρηθεί στο ρόστερ τη νέα σεζόν.

Ο Κονομής έχει τα προσόντα να κερδίσει μια θέση στην ομάδα της καρδιάς του. Η παρουσία του στην Ομόνοια Αραδίππου μόνο καλό του έκανε και τα οφέλη θα φανούν στην πορεία.

Σήμερα (26/3) έπεσε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Κονομή με την ομάδα της Αραδίππου και μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook ευχαριστεί το σωματείο της Αραδίππου.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω στην Ομόνοια Αραδίππου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Σίγουρα, υπήρχαν σκαμπανεβάσματα τα οποία ουδείς μπορεί να αποφύγει, ωστόσο η χρονιά τελείωσε αρκετά καλά!», αναφέρει αρχικά ο 20χρονος ποδοσφαιριστής.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Μακάρι ο Θεός να τους δώσει όσα χρειάζονται τη νέα χρονιά. Τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον!», προσθέτει.

Και καταλήγει: «Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο της Αραδίππου που στάθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ!».

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ