aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο»

«Ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο»

Η αλλαγή της εικόνας που παρουσιάζει η Ομόνοια προς το καλύτερο, με τον Πέτεφ στον πάγκο της, έχει βοηθήσει και τον Ράφα Λόπες να ανεβάσει την απόδοσή του, όπως ο ίδιος τόνισε. Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε στο «omonoia premium» και επισήμανε πως αισθάνεται καλύτερα, «αφού η ομάδα άρχισε να κάνει νίκες». Και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να σκοράρω. Ευτυχώς παίζουμε καλά, νικάμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βύντρα: «Το έζησα κι αυτό…»

Αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Ντέρμπισαϊρ, υπογραμμίζοντας πως παίζουν καλά μαζί, κάτι που έκαναν και πριν, στην προετοιμασία. «Ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε. Ακόμη, ανέφερε ότι δουλεύουν πολύ στην προπόνηση και το ίδιο ο προπονητής μαζί τους. «Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», συνέχισε.

Εάν έθεσε κάποιο στόχο στο σκοράρισμα, είπε πως όχι. «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και αν μπορώ να βοηθώ με τα γκολ μου, θα είναι τέλεια!», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ