aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Είχα προβλήματα με τον προπονητή στην Ομόνοια»

«Είχα προβλήματα με τον προπονητή στην Ομόνοια»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Με αφορμή την τρομερή ιστορία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που αποκάλυψε πριν από τρεις μήνες η ισπανική εφημερίδα Marca για την «Βασίλισσα» όταν απέρριψε τον Κουτίνιο και προτίμησε να αποκτήσει έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ τον Αλίπιο, η ίδια η εφημερίδα φιλοξενεί αυτή τη φορά δηλώσεις του πρώην παίκτη της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη… γκάφα της Ρεάλ με πρώην Ομονοιάτη!

Ο Αλίπιο Ντουάρτε Μπραντάο αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που πέρασε στους «μερένχες» λόγω τραυματισμού και ακολούθως δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την εμπειρία του στην Κύπρο και την Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εβδομάδα της κρίσης στην Ομόνοια…

Υποστήριξε μάλιστα ότι στο «τριφύλλι» είχε προβλήματα με τον προπονητή του, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει με ποιον, αφού θυμίζουμε ότι τη σεζόν 2013-14 η Ομόνοια πορεύτηκε με τρεις διαφορετικούς κόουτς, τους Σαβέφσκι, Λοτίνα και Καϊάφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυπριανού για Κατσουρίδη και Ομόνοια: «Εάν ο Νίκος θέλει…»

«Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έχοντας δει πώς είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου, απογοητεύτηκα από πολλούς ανθρώπους, αλλά τότε εμφανίστηκε αυτή την ευκαιρία στην Κύπρος και πήγα. Άρχισα να αισθάνομαι ξανά ποδοσφαιριστής, αλλά είχα προβλήματα με τον προπονητή μου και αποφάσισαν να φύγω για την Ελλάδα. Είχα δυσκολία με την γλώσσα. Έπεσα σε κατάθλιψη, πήγα σε ψυχολόγο και αποφάσισα να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Ήρθα στη Βραζιλία για να σπουδάσω και να εργαστώ, αλλά μια γνωριμία που είχα, με έπεισε να πάει σε μια μικρή ομάδα, την Λουβερντένσε και έτσι ξεκίνησα να παίζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκορπάει γέλιο ο Γιώτης: «Εγώ ελάλουν σας το» (vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ