aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔιπλό και βήμα πρόκρισης για την Ομόνοια

Διπλό και βήμα πρόκρισης για την Ομόνοια

Διπλό πρόκρισης για την Ομόνοια στο Θεμιστόκλειο. Κυριαρχώντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό την Ανόρθωση με 0-3 σετ και έβαλε βάσεις πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών.

Πλέον στον επαναληπτικό της 20ης Απριλίου 2017 απαιτείται να διαφυλάξει την έδρα για να προκριθεί, κερδίζοντας τουλάχιστον δυο σετ. Η Ανόρθωση που πάλεψε σφόδρα το τρίτο σετ επιβάλλεται εάν θέλει πρόκριση να κερδίσει τους «πράσινους» στην έδρα τους με 3-0 ή 3-1 για να διεκδικήσει πρόκριση στο χρυσό σετ.

Καταφανώς ανώτερη η Ομόνοια στο πρώτο σετ δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την Ανόρθωση που επηρεάστηκε από τις απουσίες της και δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση. Το σετ που τέλειωσε 11-25 κρίθηκε σε 25 λεπτά. Η εξέλιξη στο δεύτερο σετ δεν διέφερε από το πρώτο.

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν εκ νέου και με διαφορά 10 πόντων 15-25 έγραψαν το 0-2 σε ένα σετ που κράτησε 23 λεπτά. Στο τρίτο σετ ο αγώνας ήταν ντέρμπι με την Ανόρθωση να αγωνίζεται με πολύ πάθος αλλά την Ομόνοια να καταφέρνει να κερδίζει με 21-25 σε 25 λεπτά και να επικρατεί με 0-3 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ