Δίδυμο που μπορεί να «σκοτώσει»


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σίλβα Κλέιτον και Ματ Ντέρμπισαϊρ είναι ίσως οι πιο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που διαθέτει στη φετινή σεζόν η Ομόνοια. Εγνωσμένης αξίας, έμπειροι και ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Από τους δύο περιμένει πολλά ο Κάρβερ την Πέμπτη.

Νωρίς-νωρίς καλούνται να αποδείξουν πόσο σημαντικοί ποδοσφαιριστές είναι και να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους, σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι δυο τους αναμένεται να συνεργαστούν για να φθάσει η Ομόνοια στο γκολ. Ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει το βασικό στήριγμα στον Άγγλο επιθετικό.

Εφόσον τον τροφοδοτήσει σωστά και μπορεί να το κάνει με τις εξαιρετικές κάθετες μεταβιβάσεις του, τότε ως δεινός γκολτζής που είναι ο Ντέρμπισαϊρ μπορεί να χριστεί σκόρερ και να ανοίξει τον δρόμο για την ανατροπή-πρόκριση. Παρόλο που υπολείπονται δύο προπονήσεις, πρόθεση του Κάρβερ είναι να τοποθετήσει τον Κλέιτον λίγο πιο πίσω από τον Ντέρμπισαϊρ ως δεύτερο επιθετικό, δηλαδή σ’ έναν σχηματισμό 4-4-1-1.

Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Σέρινταν θα αγωνιστεί στη θέση του αριστερού χαφ και ο Αγκάγιεφ σ’ αυτήν του δεξιού. Παρόλο που «παίζει» και το σενάριο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Χριστοφή και ένας εκ των δύο να μείνει στον πάγκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ