Διαγωνίστηκαν με Ολυμπιονικές οι ποδηλάτες της Ομόνοιας

Στο 4ο Stage  του διεθνούς αγώνα ορεινής ποδηλασίας, Cyprus  Sunshine Cup, που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασία, το οποίο αποτελεί και τον 2ο αγώνα Κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Κύπρου,  συμμετείχε η ομάδα μας.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν  και να συναγωνιστούν αθλητές από διαφορές χώρες, ανάμεσά τους και αρκετούς Ολυμπιονίκες. Ο Μαρίνος Μεσαρίτης κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία Μάστερ 2, πίσω από τον Bart Brentjens της ομάδας, CST Sandd American Eagle team.

Στην κατηγορία κορασίδων, η Δήμητρα Κουκουμά συνεχίζει την ανοδική της πορεία και στην ορεινή ποδηλασία, με την δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά στους αγώνες κυπέλλου.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων, η Ελένη Κουκουμά τερμάτισε στην 3η  θέση  και σταθεροποιείται στις πρώτες τρεις αθλήτριες κάθε αγώνα, παρά το γεγονός πως αυτή είναι η πρώτη της χρονιά στην κατηγορία.

Στους Παίδες, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης  δείχνει να επανέρχεται και να ανεβαίνει σταθερά μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Το Cyprus Sunshine Cup 2017 στην κατηγορία ανδρών το κέρδισε ο  Jaroslav Kulhavy και στις γυναίκες η Githa Michiels.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ