aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔεν το χάνουν με τίποτα!

Δεν το χάνουν με τίποτα!

Τα ντέρμπι «φτιάχνουν» τους ποδοσφαιριστές και κανείς δεν θέλει να απουσιάζει, ιδιαίτερα όταν είναι ύψιστης σημασίας. Πόσω μάλλον τώρα που πλησιάζει το τέλος της σεζόν και ο κάθε βαθμός κρίνεται πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνει η Ομόνοια για έξοδο στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα, άλλοι λιγότεροι κι άλλοι περισσότερο, ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, κάνουν αγώνα δρόμου για να δηλώσουν παρόντες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, την Κυριακή (18:00).

Από τους τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν στα… πιτς το προηγούμενο διάστημα, οι Μπεμπέ και Φλορέσκου παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τεθούν στη διάθεση του Μιλόγεβιτς. Παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση, καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό στις προπονήσεις και δεν το χάνουν με τίποτα το προσεχές ματς. Δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, με τεράστια εμπειρία και ικανοί να σπρώξουν την ομάδα τους στην επιτυχία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις ενδείξεις και την πρόοδό τους, ο Βραζιλιάνος και ο Ρουμάνος μέσος αντίστοιχα, θα είναι στην αποστολή, ίσως και σε θέση να συμπεριληφθούν στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε, οι επιλογές για τον Σέρβο τεχνικό είναι περιορισμένες, αφού οι Μαργκάσα και Οικονομίδης δεν υπολογίζονται λόγω καρτών.

Εφόσον οι Φυλακτού και Ασίς θεωρούνται σίγουροι (αν και μια επιλογή είναι και ο Όρσουλιτς), τότε ένας εκ των δύο (Μπεμπέ ή Φλορέσκου) συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα. Αυτό θα κριθεί αναλόγως με το ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Όσον αφορά στον Μπαντιμπάνγκα, δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας των δύο πιο πάνω συμπαικτών του, όμως η παρουσία του στην αποστολή ίσως κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ως γνωστόν, ο Χαφέζ αποβλήθηκε στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και από τη στιγμή που είναι εκτός και ο Μαργκάσα, δημιουργείται τεράστιο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκτός απροόπτου θα κληθεί να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση ο Καρλίτος και δεξιά στην άμυνα να αγωνιστεί, είτε ο Ράμος, είτε ο Δημητρίου.

Ο Μιλόγεβιτς θα αναμένει και την επιστροφή του Καρλίτος που χθες βράδυ είχε υποχρέωση με το Πράσινο Ακρωτήρι και του Κιρμ που εντάσσεται και πάλι σήμερα στις προπονήσεις (αγωνίστηκε για 28 λεπτά στο ματς της Σλοβενίας με τη Βόρειο Ιρλανδία), για να δουλέψει στο πλάνο που θα εφαρμόσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μέχρι την Κυριακή υπάρχει ο χρόνος, απομένουν άλλες τέσσερις προπονήσεις, για να καταλήξει ο τεχνικός των πρασίνων στις επιλογές του για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ