aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δεν θα διστάσουμε να αποβάλουμε άτομα»

«Δεν θα διστάσουμε να αποβάλουμε άτομα»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, παραχώρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής. Μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα οικονομικά δεδομένα, τα κρούσματα απειθαρχίας και την ευρύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Πέτεφ, ο Πάμπος η απειθαρχία και οι μετεγγραφές

Για το οικονομικό: «Όπως έχουμε αναφέρει, το Διοικητικό Συμβούλιο έκρινε ως επιβεβλημένη ανάγκη την αύξηση του μπάτζετ της ποδοσφαιρικής ομάδας, κάτι που ζητούσε και η πλειοψηφία του κόσμου, ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει, εξέλιξη που έχει επηρεάσει την εισροή εσόδων στον Σύλλογο και δυσκολεύει ιδιαίτερα τις προσπάθειές μας. Προσδοκούμε ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και θα τον κάνει να νιώσει ότι αξίζει να αγκαλιάσει όλες τις ενέργειες που αφορούν στο οικονομικό. Καλούμε τον κόσμο της Ομόνοιας όπως παραμείνει δίπλα στην ομάδα. Χωρισμένοι σε στρατόπεδα, δεν μπορούμε. Μπορούμε όμως, εάν παραμείνουμε ενωμένοι».

Για τα κρούσματα απειθαρχίας ή την ευρύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Με την πρόσληψη νέου τεχνικού επιτελείου, δεν σταματούμε τις ενέργειες για καλύτερη λειτουργία και οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εντοπίστηκαν διαδικασίες που χρήζουν άμεσης βελτίωσης ή καλύτερης οργάνωσης και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Όσο αφορά στα κρούσματα απειθαρχίας, όλα έχουν τιμωρηθεί σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς του Συλλόγου. Δεν θα διστάσουμε να αποβάλουμε άτομα από την οικογένειά μας, που δεν συμπεριφέρονται ως αθλητές ή επαγγελματίες πρότυπα, όπως αρμόζει στο εκτόπισμα και στην ιστορία της Ομόνοιας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ