«Δεν είναι δικαίωμα του κ. Σκέμπρι να πουλήσει οπαδιλίκι»


Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομόνοιας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μίλησε σήμερα στον Super SportFM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη χθεσινή δήλωση (μέσω facebook) του Αντρέ Σκέμπρι.

Ο Μαλτέζος επιθετικός είπε, μεταξύ άλλων: «Παρακολουθώ τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ εδώ και μερικούς μήνες και βλέπω αλλοίωση των γεγονότων. Έδειξα συνέπεια στην Ομόνοια, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Απέρριψα τεράστιες προσφορές από ομάδες τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, ενώ δέχθηκα και προσφορά για νέο μειωμένο συμβόλαιο. Δεν θα μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες σεβόμενος τον σύλλογο και τους οπαδούς. Όπως όλα τα άλλα, όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος.

Δεν θα παίζω στην Ομόνοια την επόμενη σεζόν, αλλά θα συνεχίσω να παρακολουθώ αυτόν το μεγάλο σύλλογο. Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για το σεβασμό και το πάθος που μου δείξατε αυτά τα χρόνια! Ελευθερία στην Ομόνοια».

Σήμερα, ο Χριστοδούλου, απάντησε: «Ο κόσμος καταλαβαίνει το επίπεδο και τον χαρακτήρα του καθενός μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν πολύ εντάξει μαζί του. Ζήτησε μεταγραφή του δόθηκε, πήγε και μετά ήρθε πίσω. Του δώσαμε ξανά ψηλό συμβόλαιο. Εδώ και αρκετό καιρό του δείξαμε ότι θέλαμε να μείνει, όμως  ζητούσε τρελά ποσά. Κάποια στιγμή τα βρήκαμε».

Και πρόσθεσε: «Μετά είχε την απαίτηση να επιστρέψει στις 29 του μήνα για να κάνει προετοιμασία και ενώ το πρώτο ευρωπαϊκό είναι στις 30 του μήνα. Αν είναι επαγγελματισμός αυτό, εσείς το κρίνετε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει συμβόλαιο. Δεν θα ασχοληθούμε με τον κ. Σκέμπρι. Τα οπαδιλίκια μέσω Facebook είναι το πιο εύκολο πράγμα.

Καταλήγοντας, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομόνοιας, είπε: «Ο κόσμος θα κρίνει αν συμπεριφερθήκαμε σωστά και αν η συμπεριφορά του ήταν σωστή. Ζητούσε ουρανοκατέβατα 200.000 ευρώ. Του έγινε μια πολύ καλή πρόταση με βάση τα οικονομικά μας δεδομένα. Δεν είναι δικαίωμα του κ. Σκέμπρι να πουλήσει οπαδιλίκι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ