aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δεν έχουμε βιβλίο για να σκεφτόμαστε το μέλλον» (pics & vid)

«Δεν έχουμε βιβλίο για να σκεφτόμαστε το μέλλον» (pics & vid)

Σύντομος ήταν στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό με την Ομόνοια, ο τεχνικός της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Ραν Μπεν Σιμόν. Στη συνέντευξη Τύπου δεν υπήρξε εκπρόσωπος από πλευράς ποδοσφαιριστών.

Αρχικά ο Ισραηλινός τεχνικός είπε: «Ερχόμαστε με πλεονέκτημα, αλλά τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θέλουμε να το διατηρήσουμε, ή να το βελτιώσουμε. Ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε καλή ομάδα, και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Ήρθαμε με πλήρη σύνθεση. Όλοι είναι μια χαρά και πανέτοιμοι.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω πόσο δυνατό μπορεί να γίνει το παιχνίδι, ξέρω πόσο σπρώχνει ο κόσμος. Παίζουμε σε πλήρη στάδια συνεχώς όμως, έχουμε την εμπειρία. Οι οπαδοί της Ομόνοιας είναι δυνατοί, όμως έχουμε και εμείς τους δικούς μας που θα δώσουν τη δική τους μάχη. Το πλεονέκτημα λοιπόν είναι μικρό».

«Ως προπονητές δεν έχουμε βιβλίο για να σκεφτόμαστε το μέλλον. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι, αν δεν περάσουμε δεν μπορούμε να κάνουμε όνειρα. Ξέρουμε πως αυτό το ματς είναι σημαντικό, οπότε δεν μας νοιάζει το μέλλον», υπογράμμισε ακολούθως

Αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς κατέληξε: «Δεν θυμάμαι πολλά για το πρώτο ματς. Δεν μετράει τόσο το αν ήταν δίκαιο. Όλοι θέλουν να φέρουν τα δεδομένα υπέρ τους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, είμαστε 1-0 μπροστά, παίζουμε εκτός, ξέρουμε πόσο μετρά κάθε γκολ μας εδώ. Οι δυο ομάδες ξέρουν καλά η μια την άλλη και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν η μία τα αδύνατα σημεία της άλλης. Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ