aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν ακούμπησε λόγω… ενστίκτου!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ήλθε ως μια ηχηρή μετεγγραφή το καλοκαίρι του 2009, τα πήρε χοντρά από την Ομόνοια του Μιλτιάδη Νεοφύτου, δεν ακούμπησε (9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) και μετά από επτά χρόνια θυμήθηκε να δικαιολογήσει την παρουσία… τουρισμό του στην Κύπρο. Ο Χρίστος Πατσατζόγλου, λίγο ή πολύ μας είπε (μέσω συνέντευξής του στο gazzeta.gr) ότι ο λόγος που δεν έπαιξε στην Ομόνοια είναι γιατί τον πίεσαν να έλθει και δεν λειτούργησε με το ένστικτό του. Αν είναι δυνατό!

«Είχα πάρει απόφαση να πάω εκεί (σ.σ. Καϊσέρισπορ Τουρκίας). Ξαφνικά ο Λεμονής πήγε στην Ομόνοια, με πήρε τηλέφωνο και με πίεσε να πάω εκεί, η γυναίκα μου επίσης με πίεσε να μην πάω στην Τουρκία, γιατί της είχαν παρουσιάσει μια κατάσταση που θα μας έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή. Εγώ ήθελα να πάω στην Καϊσέρισπορ, αλλά η γυναίκα μου με επηρέασε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο «Πάτσα». Και συνέχισε: «Είχα το προαίσθημα να πάω εκεί, αλλά για τον λόγο που είπα, δεν πήγα. Και κακώς δεν το έκανα. Όσες φορές λειτουργούσα με το ένστικτό μου, μου έβγαινε σε καλό. Η μόνη φορά που δεν το έκανα αυτό ήταν με την Ομόνοια και δεν μου βγήκε σε καλό».

Διαβάστε επίσης: Ο Λεμονής πίεσε τον «Πάτσα» να έλθει στην Ομόνοια

Και διερωτώμαι: Μπάλα ο Πατσατζόγλου έπαιζε με το ένστικτο; Ή μήπως ήταν πολλά τα λεφτά και βαρούσαν σε βαθμό που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Τον υποδέχθηκαν στην Ομόνοια ως μεσσία, στήριξαν πολλά στο πρόσωπό του, όμως αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός. Δεν μας είπε, όμως, τι ήταν αυτό που δεν του επέτρεψε να παίξει μπάλα στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: «Στην Ομόνοια δεν μου βγήκε σε καλό»

Έχω την αίσθηση πως, αν ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής πήγαινε στην Τουρκία και είχε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, πολύ δύσκολα θα γλύτωνε το λιντσάρισμα. Πάλι καλά που ήλθε στην Κύπρο, τα πήρε χοντρά, έκανε διακοπές και έφυγε χωρίς το παραμικρό. Μην μας πει πως φταίει και η Ομόνοια που ο ίδιος δεν έπαιξε μπάλα ή με τον ερχομό του στην Κύπρο άρχισε η πτωτική του πορεία. Καλά πέρασε κι αυτός και η οικογένειά του και έφυγαν από εδώ με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Συγκίνηση μετά από 21χρόνια για το άλλοτε «παλτό» της Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ