aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧαραλάμπους στον Active: «Γιατί να φύγω; Συγχωρώ όσους με πλήγωσαν»

Χαραλάμπους στον Active: «Γιατί να φύγω; Συγχωρώ όσους με πλήγωσαν»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Νίκος Χαραλάμπους («το “10” το καλό» όπως τον χαρακτήριζαν), ήταν καλεσμένος σήμερα για ένα δίωρο (11:00-13:00) στην εκπομπή στην εκπομπή «Προσωπογραφίες» με τον συνάδελφο Πέτρο Χατζηχριστοδούλου στον Active (107.4 & 102.5) / διαβάστε εδώ τις αναφορές του στο πρώτο μας ρεπορτάζ!

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χαραλάμπους αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τη διοίκηση των πρασίνων το μεθεπόμενο καλοκαίρι. «Πολλοί με ρώτησαν γιατί δεν έφυγα στα δύσκολα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να φύγω και να απαλλαγώ από τις ευθύνες μου. Μα γιατί να φύγω; Όχι, όσο είμαι εκεί θα είμαι ο τελευταίος που θα πέσει από το καράβι και όχι ο πρώτος. Πονώ την Ομόνοια. Ο χρόνος ο πανδαμάτωρ δείχνει τα δόντια του κάποια στιγμή κι έτσι κι εγώ αν είμαστε καλά από τον Θεό σε ένα χρόνο που τελειώνει η θητεία μου θα φύγω με το κεφάλι ψηλά», είπε και πρόσθεσε:

«Μπορεί να μην κατακτήσαμε 5 ή 10 τίτλους, αλλά εγώ ξέρω τι έκανα γι’ αυτό το σωματείο και δεν χρειάζεται να βγω και να τα λέω. Όλους αυτούς που με πλήγωσαν τους συγχωρώ, δεν κρατώ κακία σε κανένα. Ό,τι είπαν για μένα, ξέρω πως το είπαν εν βρασμώ ψυχής. Τους συγχωρώ, τους αγαπώ. Τα είπανε γιατί ένιωθαν πως έπρεπε να τα πουν σε κάποιον και ίσως να περίμενα κι από μένα κάτι παραπάνω. Μέχρι το τέλος θα είμαι μαζί τους για την κοινή προσπάθεια που δεν είναι άλλη να ξαναδούμε την Ομόνοια μεγάλη πριν φύγουμε από αυτό τον κόσμο. Αλλά θέλω να έχουν υπομονή. Δεν κρατάμε ούτε εμείς ούτε ο Πάμπος Χριστοδούλου μαγικό ραβδί. Ραβδί θα κρατάμε όταν θα είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ