aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπόρθα Εκίθα: Άμεσα έγιναν όλα… πράσινα

Μπόρθα Εκίθα: Άμεσα έγιναν όλα… πράσινα

Ως γνωστόν, το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας Μπόρχα Εκίθα. H οπαδική ιστοσελίδα «Omonoianews.com», μέσω πρόσφατου ρεπορτάζ της, αναφέρεται στον ενθουσιασμό του Βάσκου στόπερ, τον οποίο εκφράζει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στους τραυματισμούς που είχε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Αναλυτικά:

«Είναι ενθουσιασμένος και δεν το κρύβει. Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψε στην Ομόνοια ο Μπόρχα Εκίθα, δείχνει πολύ σίγουρος με την επιλογή του και το φανερώνουν οι αντιδράσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άμεσα έγιναν όλα… πράσινα, άμεσα προσπαθεί να μπει για τα καλά στη νοοτροπία της νέας του ομάδας. Την ίδια διάθεση όπως πληροφορούμαστε δείχνει και τις πρώτες του μέρες στην Πολωνία. Είναι χαρούμενος που θα διεκδικήσει πρωτάθλημα και φαίνεται.

Για την αξία του Εκίθα δεν τίθεται κανένα θέμα. Εκεί που πριν δυο χρόνια μάρκαρε Μέσι και Ρονάλντο, τώρα στη χειρότερη να μαρκάρει τον Μάγκλιτσα ή τον Ποτέ. Μεταξύ Μέσι και Μάγκλιτσα όμως, μεσολάβησαν κάποιοι τραυματισμοί που τον οδήγησαν τελικά στην Κύπρο. Και εκεί ακριβώς είναι το στοίχημα για τον Βάσκο. Να δουλέψει σκληρά, να παραμείνει υγιής, να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του και να ανέβει στο δικό του ψηλό επίπεδο.

Σε εκείνο το επίπεδο, είναι με κατεβασμένα τα χέρια ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα. Ταχύτατος, αποφασιστικός, ιδιαίτερα αθλητικός. Είπαμε όμως, μέχρι να φτάσει εκεί υπάρχει πολύς δρόμος και απαιτείται από τον ίδιο τεράστια αποφασιστικότητα, πνευματική δύναμη και αδιάκοπη δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ