aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Άσος του Ολυμπιακού με... πράσινο τριφύλλι;»

«Άσος του Ολυμπιακού με… πράσινο τριφύλλι;»

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα sportdog.gr έγινε σήμερα το ρεπορτάζ του «Goal»αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τους Δημήτρη Κολοβό και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος τονίζει, μέσω του άρθρου, πως είναι κομμάτι δύσκολο να έρθουν στην Κύπρο γιατί «η κυπριακή ομάδα είναι δύσκολο να βρει τα χρήματα για να αγοράσει και τους δύο, άσχετα αν ο Νταμπίζας τους έχει στη λίστα του και, ίσως, επιδιώξει να τους αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: «Πώς εμπλέκεται ο άσος του Ολυμπιακού με… πράσινο τριφύλλι και ποιος είναι ο ρόλος του Ατζαγκούν;  Η αλήθεια είναι πως όταν έφτασε στα αυτιά το συγκεκριμένο σενάριο, δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε…

Αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον, κάτι που εξηγείται και από τους ανθρώπους που στελεχώνουν τη συγκεκριμένη ομάδα! Γιατί τόσο ο Δημήτρης Κολοβός όσο και Αμπντούλ Ατζαγκούν είναι δύο παίκτες που μπορούν, με τα στοιχεία που έχουν, να κάνουν τη διαφορά σε μία ομάδα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κάπως δύσκολο να τους αποκτήσει η Ομόνοια!

Γιατί το σενάριο από την Κύπρο αναφέρει ότι ο Νίκος Νταμπίζας, που γνωρίζει πολύ καλά και τους δύο ποδοσφαιριστές, θέλει να τους πάρει στην Ομόνοια!

Η κυπριακή ομάδα, βέβαια, είναι δύσκολο να βρει τα χρήματα για να αγοράσει και τους δύο, άσχετα αν ο Νταμπίζας τους έχει στη λίστα του και, ίσως, επιδιώξει να τους αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Αμφότεροι, άλλωστε, μπορούν να δώσουν με την παρουσία τους άλλη αγωνιστική πνοή στους πράσινους της Κύπρου, αν και ήδη υπάρχουν ορισμένες ενστάσεις για τον Κολοβό…

Για παράδειγμα, μπορείτε να τον φανταστείτε να φοράει πράσινη φανέλα, με τριφύλλι στο στήθος; Με την ευκαιρία, πάντως, ενδιαφέρον για τον Κολοβό υπάρχει και από την Αυστρία, όπου η πιάτσα των μάνατζερ θεωρεί ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του.

Κρατήστε, όμως, σε μία άκρη του μυαλού σας το σενάριο από την Κύπρο, που τον θέλει να πηγαίνει στη Μεγαλόνησο πακέτο (ή και μόνος του!) για να παίξει μπάλα στην Ομόνοια…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ