Αποκαλυπτικός: Μιλτιάδης Νεοφύτου για όλους και για όλα!


Επί των ημερών του η Ομόνοια ακροβατούσε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Στην άλλη άκρη ήταν οι τίτλοι και οι μεγάλες επιτυχίες, η δημιουργία μίας πανίσχυρης ομάδας, Μόνο που το σχοινί ήταν τόσο μεγάλο, που πολύ πιο κοντά φάνταζε η πτώση και κατ’ επέκταση η χρεοκοπία.

Στο «Goal» που κυκλοφορεί μαζί με τον Κυριακάτικο Φιλελεύθερο, φιλοξενείται η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του πρώην προέδρου του «τριφυλλιού», Μιλτιάδη Νεοφύτου. Αν και έριξε μαύρη πέτρα πίσω του από το χώρο του ποδόσφαιρου, συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Ο μάστρε Μιλτής σπάει τη σιωπή του σε μία άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του «Goal», Ιάκωβο Κακουρή. 

Σε ένα οδοιπορικό από τα παιδικά του χρόνια, στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων στην Πάφο, για τον ιερέα πατέρα του, τον οποίο μία φορά τον χρόνο έφερνε στη Λευκωσία για να πιει καφέ με τον σύντροφό του, Εζεκία Παπαϊωάννου, για την επαγγελματική του δραστηριότητα και τον χαρακτηρισμό «εθνικός εργολάβος», για τη γνωριμία και τη φιλία του με τον Δημήτρη Χριστόφια για την ανάληψη της προεδρίας της Ομόνοιας και τους όρους εντολής της, όπως ισχυρίζεται και πολλά άλλα.

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Μιλτιάδη Νεοφύτου, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: «Μας φώναξε ο Άντρος Κυπριανού σπίτι του και είπε στον Τζιοβάνη να κάτσει φρόνιμος»

«Το ΑΚΕΛ μου επέστρεψε 5.9 εκατομμύρια ευρώ»

«Μιλούσα με τον Χριστόφια. Αυτή ήταν η οδηγία. “Θα μιλάς μαζί μου”»!

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Θέλουμε 25 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουμε το ματς»!

«Κερδίσαμε τρεις φορές τον ΑΠΟΕΛ και πήραμε το πρωτάθλημα»

Οι επιταγές για τον Τζίμη και τα βαμμένα νύχια του Στάθη!

«Για τη μετεγγραφή Χριστοφή το ήξεραν μόνο ο Χριστόφιας και ο Άντρος Κυπριανού»

«Ο μάνατζερ του Αλωνεύτη μας είπε ότι θα έκλεινε στην Ανόρθωση με 750.000 ευρώ ετησίως»

Ο «διαλυμένος» Μπάγεβιτς και ο Λάρκου που «μιλούσε πολύ»

«Ο Λεμονής μου είπε ότι η Ομόνοια για να πάει μπροστά πρέπει να διώξεις τον Μιχάλη Κωνσταντίνου και τον Στάθη Αλωνευτή»!

«Στην Ευρώπη, δύο φορές ο Γιωργαλλίδης είχε  μεγάλη ευθύνη στον αποκλεισμό μας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ