aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποκάλυψη για τον χωρισμό Ελένη Χατζίδου - Άρη Σοϊλέδη!

Αποκάλυψη για τον χωρισμό Ελένη Χατζίδου – Άρη Σοϊλέδη!

Κανείς πέρα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που η Ελένη και ο Άρης έδωσαν ξαφνικά τέλος στην σχέση τους και μάλιστα σε μία περίοδο που όλα έδειχναν να πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Όμως, όσοι τους έζησαν από κοντά όσο καιρό ήταν μαζί μιλούν για ένα πραγματικά πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που έδειχνε αποφασισμένα να μοιραστεί για πάντα του ζωή του μαζί.

Το στενό τους περιβάλλον προσπάθησε να ρίξει γέφυρες επανασύνδεσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real, αλλά τελικά δεν ήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Προσπαθήσαμε να τους τα ξαναβρούμε, γιατί ήταν έναν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Ίσως να αλλάξουν τα πράγματα. Πολλές φορές οι προσωπικές σχέσεις περνάνε κρίση», εξηγεί φίλος του πρώην ζευγαριού.

Η Ελένη Χατζίδου πάντως αυτό τον καιρό έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω της καλοκαιρινής της περιοδείας, με εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου, με το τραγούδι, τη μουσική αλλά κυρίως την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος να αποδεικνύονται το καλύτερο αντίδοτο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει συναισθηματικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ